Bente har vært 25 år hos Hamco Bygg

25. juni 2016                                                       
     

Vi er heldig som har så dyktige medarbeidere med på laget. En av dem er Bente Johannessen, som nylig feiret 25-årsjubileum i bedriften.

Bente ble ansatt hos Hamco Bygg vinteren 1991. Mannen hennes, som også jobber i bedriften, tipset kona si da det var behov for flere hender på kontoret.

– Det var pappa som ansatte Bente. Hun hadde minstejenta på 1,5 år med på fanget under sin første jobbsamtale. Dagen etter var hun i jobb, sier daglig leder Rita Myrvang, som har hatt gleden av å være Bentes nærmeste leder i ti år allerede.

Rivende utvikling

I dag bytter folk jobb oftere enn før. Sølv- og gullklokka er i ferd med å bli en sjeldenhet. Derfor var det ekstra stas for Rita å kunne overrekke ei klokke i stål med diamanter rundt til nettopp Bente, under et internarrangement tidligere i vår.

– Du er en allsidig og lojal medarbeider, du er stabil og dyktig i arbeidet ditt, og du står på, sa Rita i talen sin.

Der trakk hun også frem den enorme utviklingen Bente har vært med på opp gjennom årene.

– Du har vært med fra vi hadde skrivemaskiner, via elektriske, halvautomatiske skrivemaskiner til PC-en, du var her da faksen kom, og da vi fikk Internett. Nå har vi akkurat tatt i bruk et topp moderne kassasystem, som du selvsagt lærte deg på strak arm.

Musikalsk gave

I tillegg til ei flott klokke, fikk Bente en musikalsk gave fra sine kollegaer. Jentebandet How to kiss a frog fremførte noen av låtene sine under overrekkelsen. To av bandmedlemmene er nieser av Rita, og kjenner Bente godt.

– De har krabbet rundt på kontoret hennes siden de var små, og nå jobber de her etter skoletid. Hva passet bedre da enn å la nettopp dem synge under markeringa av Bentes 25-årsjubileum? spør Rita.

Se video av opptredenen til How to kiss a frog på deres Facebook-side

Rita overrakte klokka til Bente i anledning 25-årsjubileet.

Rita overrakte klokka til Bente i anledning 25-årsjubileet.

 

Bente sammen med ny og gammel ledelse i Hamco Bygg.

Bente sammen med ny og gammel ledelse i Hamco Bygg.

 

Bente sammen med jentene i How to kiss a frog.

Bente sammen med jentene i How to kiss a frog.