Norgeshus kåret til en av Europas beste arbeidsplasser

22. juni 2017                                                       
     

Kåret til en av Europas beste arbeidsplasser

På en kåring i Paris torsdag 6. juni ble Norgeshus, sammen med sine 100 forhandlere, kåret til den 22. beste arbeidsplassen i Europa.

Over 2340 bedrifter konkurrerte

Totalt har over 2340 selskaper med til sammen 1,5 millioner ansatte deltatt, og Norgeshus kom på 22. plass. Det er det internasjonale instituttet Great Place To Work som har kåringen. Norgeshus er plukket ut i klassen store selskaper med 500 ansatte eller flere.

Hamco Bygg er med i Norgeshus-kjeden

Over 100 dyktige og profesjonelle bedrifter er en del av Norgeshus-kjeden som vi også er med i.

– Å bli kåret til en av Europas beste arbeidsplasser er en stor anerkjennelse, og vi er stolt av å være en del av dette, sier Rita Myrvang, daglig leder i Hamco Bygg.

Attraktiv arbeidsgiver

Administrerende direktør Dag Runar Båtvik i Norgeshus er meget fornøyd med plasseringen.

– Dette viser at vi er en attraktiv arbeidsgiver, noe som gjør at vi kan tiltrekke oss de dyktigste medarbeiderne i bransjen. Det er stor kamp om arbeidskraften i byggebransjen. Målet vårt er at de aller beste skal jobbe med oss! Vi gleder oss til å fortsette med arbeidet med Great Place To Work i kommende år, forteller Dag Runar Båtvik.

Både hovedkontoret og alle forhandlerne jobber systematisk for å skape gode arbeidsforhold. Alle ansatte i kjeden kan med stolthet si at de har en attraktiv arbeidsplass.

1200 ansatte har sagt sin mening

Resultatene i kåringen er basert på tilbakemeldinger fra kjedens 1200 medarbeidere på hvordan de opplever det å jobbe i Norgeshus. I tillegg har Great Place To Work vurdert hvordan selskapet jobber med kulturen i Norgeshus etter en internasjonal standard. Summen av dette gjør at de nå er kåret til Europas 22. beste arbeidsplass.

Norges femte beste arbeidsplass

I mars ble Norgeshus kåret til landets 5. beste arbeidsplass av Great Place to Work. Kåringen skjedde på bakgrunn av tilbakemeldinger fra de ansatte, og nettopp arbeidsmiljø og fornøyde ansatte er noe ledelsen i Norgeshus har hatt fokus på lenge.