Storfornøyd med naustene fra Hamco Bygg

6. november 2017                                                       
     

Naust fra Hamco Bygg

Da de tre hyttenaboene skulle bygge hvert sitt naust i Aursfjordbotn, falt valget på Hamco Bygg som leverandør. – Hamco Bygg var proff på alle måter, er tilbakemeldingen.

John Roger Lorentzen, Dag Tore Hilmarsen og Dag Tessem med familier har nettopp satt opp tre naust i Aursfjordbotn i Balsfjord kommune. De innhentet tilbud fra flere leverandører, men landet til slutt på Hamco Bygg.

– Vi syns det var en stor fordel med geografisk nærhet til leverandøren. Når de i tillegg var konkurransedyktig på pris, var valget enkelt, forteller John Roger Lorentzen.

Solid fagkompetanse og godt humør

Han har tidligere fått levert garasje fra Hamco Bygg, og var kjempefornøyd også den gang.

– Jeg opplevde dem som gjennomført proff første gang jeg jobbet med dem, og har kun lovord å komme med også etter naustleveransen.

Lorentzen har bare godt å si om alle involverte fra Hamco Bygg, men skryter litt ekstra av Gunvald som leverte naustene i Aursfjordbotn.

– For et sjakktrekk å ha en så dyktig fagmann til å kjøre ut materialene. Godt humør hadde han også, og kom med masse tips før vi gikk i gang med monteringsjobben.

Enkel montering

Å sette opp Hamco-naustene var ikke noe problem, ifølge Lorentzen.

– Monteringen var enkel, og gikk relativt fort unna. Det var bare å følge tegningene.  

John Roger Lorentzen anbefaler mer enn gjerne Hamco Bygg til andre som skal i gang med byggeprosjekter.

– Du får en profesjonell samarbeidspartner fra start til mål. Nå som naustet vårt står ferdig, blir neste steg å sette opp hytta. Hvem vet, kanskje går vi for et tredje prosjekt sammen med Hamco Bygg?