Skal du bygge hytte?

Solhytten Midtstøl Tradisjon

Drømmer du om det gode liv på hytta? Hvor du kan sove til sola står høyt på himmelen, sitte i godstolen og speide utover landskapet, gå i fjellet eller fiske fra båten til sola går ned? Da er du ikke alene. Nordmenn elsker hyttelivet!

Stort utvalg

Hamco Bygg leverer hytter over hele Nord-Norge. Vi leverer både Solhytten og hyttene til Norgeshus, og kan dermed tilby et stort utvalg av hytter i ulike størrelser og tilpasset de fleste terreng og miljø.

Nedenfor ser du et lite utvalg av hyttene vi leverer. Alle standardhyttene kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi kan også være behjelpelig med å tegne din drømmehytte.

 

Enkelt byggesett

Fra våre produksjonslokaler i Rossfjordstraumen i Troms blir hytta di pakket og emballert for frakt med bil, båt eller klargjort for helikopterløft. Hytta leveres som byggesett. Sammen med byggesettet leverer vi detaljerte tegninger og byggesbeskrivelse for selvbyggere. Ferdigkappede deler er godt merket i henhold til monteringsanvisningen.

Vi hjelper deg fra A til Å

Enten du ønsker å sette opp hytta selv eller bruke profesjonelle snekkere er Hamco Bygg en trygg samarbeidspartner når hyttedrømmen skal realiseres. Våre dyktige fagfolk kommer deg til gode både i planleggingsfasen og byggeperioden.